Nog tien kaarten beschikbaar voor Loose Avond

Nog tien kaarten beschikbaar voor Loose Avond

De Nathalzen hebben het carnavalsseizoen maandagavond op de Elfde van de Elfde (11 november) op feestelijke wijze geopend. President René de Kramer blikte vooruit op de festiviteiten en bedankte uitgebreid de vrijwilligers. Niet alleen functiebekleders (de kostuumdragers), maar ook veel leden en Loonaren staan jaar na jaar klaar om van het Loose carnaval een succes te maken.

Na de openingstoespraak van René de Kramer startte de kaartverkoop voor de Loose Avond (zaterdag 30 november, aanvang: 19.30 uur). Dat is onze jaarlijkse pronkzitting. Op deze avond zijn er tal van ludieke sketches en optredens. Bovendien is na deze avond hét dorpsgeheim niet langer een geheim meer. We onthullen na afloop van alle optredens het nieuwe kabinet van De Nathalzen. Wie o wie zwaait komend seizoen de scepter in Loo?

Interesse in laatste kaarten?
De interesse voor de Loose Avond is groot. Er zijn op dit moment slechts nog tien kaarten beschikbaar. Leden kunnen gratis een kaart afhalen, niet-leden kunnen toegangsbewijzen kopen (à 7,50 euro). Interesse? Stuur dan een e-mail naar contact@nathalzenloo.nl. Laat in de e-mail je naam, adres en telefoonnummer achter. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.