Al meer dan 120 aanmeldingen voor de bustoer

Al meer dan 120 aanmeldingen voor de bustoer

Nieuws

De inschrijvingen voor de bustoer (dinsdag 25 februari) stromen binnen. Inmiddels zijn al meer dan 120 stoelen bezet. Wil je ook mee on tour? Schrijf je dan snel in. Er zijn maximaal 175 busplaatsen beschikbaar.

Leden van De Nathalzen kunnen zich tot en met vrijdag 14 februari per e-mail (info@nathalzenloo.nl) aanmelden. De kosten voor de bustoer bedragen 5 euro per lid (inclusief een broodje). Je kunt de kosten voldoen op het Gekostumeerd Bal van zaterdag 15 februari (20.30 – 21.00 uur). Alleen degenen die daadwerkelijk betalen, maken aanspraak op de busplaats voor de toer langs carnavalsfeesten in Westervoort, Rheden, Laag Soeren, Ooy en Oud-Zevenaar.

Word lid en profiteer van voorrang
Als er op het Gekostumeerd Bal (na 21.00 uur) nog busplaatsen onbezet zijn, mogen ook niet-leden zich aanmelden. De kosten bedragen voor hen 10 euro per persoon (ook inclusief een broodje). Wil je niets aan het toeval overlaten? Word dan lid van De Nathalzen (gratis entree Loose Avond, Gekostumeerd Bal en Jeugdcarnaval!) en profiteer van de voorrang. Lid worden kan online. De kosten van lidmaatschap bedragen 17,50 euro per persoon en per seizoen.

Op tijd aanwezig
Belangrijk is het dat je dinsdag 25 februari op tijd (uiterlijk 10.15 uur) aanwezig bent bij schuttersgebouw Willem Tell (de vertreklocatie). Vanaf 9.45 uur zijn mensen van De Nathalzen aanwezig. Die ochtend worden de laatste voorbereidingen getroffen. Je kunt ervoor kiezen om mee te doen met een gezamenlijke pot. Er wordt dan de hele dag voor een drankje gezorgd. Je bent uiteraard tot niets verplicht!