Bedankt voor geslaagd jubileum

Bedankt voor geslaagd jubileum

Nieuws

Carnavalsvereniging De Nathalzen bedankt iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan dit fantastische jubileumfeest. Vijf keer elf jaar carnaval in Loo, dat had nauwelijks mooier en grootser gevierd kunnen worden. Jong en oud hebben er samen een geweldig feest van gemaakt.

Er waren heel wat hoogtepunten. Voor het eerst in de historie hadden we een aftrap op de Elfde van de Elfde en ook was er een primeur met de carnavalsviering in de kerk. De optocht op Blauwe Maondag was met 29 eenheden langer dan ooit tevoren en vooral de grote inbreng van Loose jeugd in de optocht viel daarbij op. De Nathalzen is twee ereleden rijker, de nieuwe prinsenwagens oogstten veel positieve reacties en op carnavalsdinsdag trokken liefst 107 feestneuzen met ons mee tijdens de traditionele bustoer. Kortom: reden genoeg om trots te zijn.

Het is bijzonder dat zo veel mensen een steentje hebben bijgedragen aan het succes. Het dorp was prachtig versierd, de festiviteiten trokken tezamen ontzettend veel bezoekers en de sfeer was altijd meer dan uitstekend. Iedereen die van het 55-jarig jubileum een hoogtepunt heeft gemaakt: ontzettend bedankt! We kijken alweer uit naar het volgende carnaval. Heb je suggesties en/ of ideeën, laat het ons weten.

In de aanloop naar carnaval hield De Nathalzen een speciale actie. Mensen konden voor 20,15 euro een uniek steek adopteren. Leerlingen van de Bernadetteschool beschilderden carnavalssteken van piepschuim in de meest fraaie kleuren. Tijdens carnaval hingen maar liefst ruim tachtig prachtig bewerkte steken in de feestzaal. Mensen die hun unieke steek thuis willen bewaren, kunnen deze afhalen in schuttersgebouw Willem Tell op maandag 23 februari of 16 maart (op beide avonden tussen 20.30 en 22.00 uur).