Begin het carnaval goed en kom naar het Gekostumeerd Bal

Begin het carnaval goed en kom naar het Gekostumeerd Bal

Nieuws

Het carnavalsfeest bij De Nathalzen begint precies één week vóór het traditionele carnavalsweekend. Op zaterdag 15 februari vieren we het Gekostumeerd Bal (aanvang: 20.11 uur). Met de muziek van topformatie Dreamcast belooft het een spetterende avond te worden.

Leden van De Nathalzen hebben tijdens het Gekostumeerd Bal gratis toegang tot onze feestburcht. Niet-leden hebben toegang voor 10 euro per persoon. Je moet minimaal 16 jaar zijn om het feest met ons mee te kunnen vieren. Bij de entree tot het gebouw kan er gevraagd worden naar een geldig legitimatiebewijs.

Mee on tour
Tijdens het Gekostumeerd Bal is er eveneens de mogelijkheid om de busplaats te verzilveren voor de bustoer van dinsdag 25 februari. Ben je lid en wil je mee met de befaamde tocht? Stuur dan uiterlijk vrijdag 14 februari een e-mail naar info@nathalzenloo.nl en voldoe de kosten (5 euro per persoon, inclusief een broodje) op het Gekostumeerd Bal (20.30 – 21.00 uur). Eventuele onbezette busplaatsen gaan na 21.00 uur in de verkoop voor niet-leden (10 euro per persoon).