Bezoek Jetzt Geht’s Loos

Bezoek Jetzt Geht’s Loos

Nieuws

Hét muziekspektakel van Loo komt er weer aan. Op zaterdag 7 november is er een nieuwe editie van Jetzt Geht’s Loos. De avond begint met een concert van muziekvereniging Excelsior (19.00 uur) en gaat over in een gezellige feestavond met rasentertainer Robert Pouwels (20.30 uur). Hij is bekend van zijn optredens op Blauwe Maondag. Kaarten voor de feestavond zijn nu verkrijgbaar bij voorverkooppunten in de buurt.

Jetzt Geht’s Loos – een samensmelting van Loo en de Duitse uitroep jetzt geht’s los – is niet meer weg te denken van de Loose activiteitenkalender. Al jaren komen vele mensen uit het dorp en omgeving naar het schuttersgebouw Willem Tell om daar een gezellige avond te beleven. Jetzt Geht’s Loos is er voor jong én oud. Excelsior speelt ditmaal veel pop en swing: muziek van onder andere Coldplay, Robbie Williams en George Baker. Deejay en entertainer Robert Pouwels beheerst alle genres. Hij weet altijd in te spelen op de wensen van het publiek.

Kaarten zijn nu te koop bij voorverkooppunten in de regio. Dat zijn: S.V. Loo, Monique Hairfashion (beide in Loo), Slagerij Scholten (Groessen), BP ’t Ambacht (Westervoort) en Present Art (Duiven). De prijs van een kaartje hebben we zo aantrekkelijk mogelijk gehouden: 5 euro per stuk. Aan de kassa zijn kaarten ook te koop, mits nog voorradig. Bezoek ook de Facebookpagina van Jetzt Geht’s Loos. Als je de pagina een like geeft, maak je kans op een gratis toegangsbewijs. We hopen je natuurlijk te zien op Jetzt Geht’s Loos. Alvast een hele fijne feestavond toegewenst!