Bijzondere seizoensopening

Bijzondere seizoensopening

Nieuws

Loo gaat op woensdag 11 november, de Elfde van de Elfde, een bijzondere avond tegemoet. Om klokslag 20.11 uur openen we met carnavalsvereniging De Nathalzen het carnavalsseizoen. Even daarvoor, om 19.30 uur, geeft jubileumprins Henk I een bijzonder cadeau weg aan de inwoners van ons dorp. Het gaat om een vlaggenmast die bij feestelijkheden in het dorp gebruikt kan worden. Op de Elfde van de Elfde gaat de carnavalsvlag van De Nathalzen in top.

De Nathalzen heeft in het jubileumseizoen (vijf keer elf jaar) geprobeerd om zo veel mogelijk mensen bij de verjaardag te betrekken. Nu het einde van het jubileumseizoen in zicht komt, vindt prins Henk I het tijd om nog iets weg te geven aan Loo, in het bijzonder aan de senioren. Bij de Hoflaan staat inmiddels een vlaggenmast, die op de Elfde van de Elfde in gebruik wordt genomen. Prins Henk I en jeugdprins Luc hijsen ’s avonds (19.30 uur) de rood-geel-groene carnavalsvlag van De Nathalzen in top.

Iedereen is van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Dweilorkest Loos Alarm speelt ons jubileumlied en enkele aanwonenden uit de Hoflaan hebben inmiddels laten weten bij de ingebruikname aanwezig te zijn. Aansluitend gaan we door naar schuttersgebouw Willem Tell voor de officiële seizoensopening (20.11 uur). Daar brengen we gezamenlijk een toost uit op wéér een onvergetelijk jaar. Voor iedereen is er een lekker carnavalsgebakje van De Nathalzen (gratis). De zaal sluit om 22.30 uur.