Bustoer: 25 extra plaatsen

Bustoer: 25 extra plaatsen

Nieuws

De inschrijving voor de bustoer op carnavalsdinsdag heeft opnieuw de stoutste verwachtingen overtroffen. Tijdens het Gekostumeerd Bal schreven maar liefst 125 mensen zich in. Er was aanvankelijk plaats voor maximaal 110 mensen. Na de overweldigende belangstelling heeft De Nathalzen contact gezocht met de busmaatschappij en extra busplaatsen weten te boeken. Er kunnen op dinsdag maximaal 150 feestvierders mee.

Mensen die afgelopen zaterdag op de reservelijst zijn geplaatst, kunnen dus sowieso mee. De laatste 25 plaatsen gaan vanaf nu in de verkoop. Stuur een e-mail naar contact@nathalzenloo.nl en kom aanstaande zaterdag (6 februari) naar het Jeugdcarnaval om het bedrag (5 euro) te voldoen. Daarbij inbegrepen zijn de busrit en een bescheiden lunch. Voor de inschrijving geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

De bustoer op dinsdag 9 februari begint om 10.00 uur. Dan verzamelen we bij het schuttersgebouw. Net als voorgaande jaren gaan we naar vier plaatsen: Westervoort, Velp, Rozendaal en Zevenaar. De route wijkt dit jaar enigszins af van voorgaande jaren. In Zevenaar doen we mogelijk twee verenigingen aan. We hopen er dinsdag met z’n allen een gezellige afsluiting van het carnaval van te maken.