Dak eraf met Jetzt Geht’s Loos

Dak eraf met Jetzt Geht’s Loos

Nieuws

Hét muziekspektakel van Loo komt er weer aan. Op zaterdag 5 november is er een nieuwe editie van Jetzt Geht’s Loos. De avond begint met een concert van muziekvereniging Excelsior (19.00 uur) en gaat over in een gezellige feestavond met rasentertainer Robert Pouwels (omstreeks 21.00 uur). Hij is bekend van zijn optredens op Blauwe Maondag. Kaarten voor de feestavond zijn nu verkrijgbaar bij voorverkooppunten in de buurt.

Jetzt Geht’s Loos – een samensmelting van Loo en de Duitse uitroep jetzt geht’s los – is niet meer weg te denken van de Loose activiteitenkalender. Al jaren komen vele mensen uit het dorp en omgeving naar het schuttersgebouw Willem Tell om daar een gezellige avond te beleven. Jetzt Geht’s Loos is er voor jong én oud. Excelsior speelt ditmaal muziek die een link heeft met het Songfestival. Bekende nummers uit eigen land zijn: Ik ben verliefd (Shalalie) van Sieneke, Heddy Lester met De Mallemolen en Paul de Leeuws Vlieg met me mee. Buitenlandse Songfestival-hits die voorbijkomen zijn onder andere Euphoria van Loreen en J’aime la vie van Sandra Kim. In een speciale Songfestival-medley zitten verscheidene meezingers verstopt. Bijzonder: bij enkele werken krijgt Excelsior ondersteuning van een zangeres.

Kaarten zijn nu te koop bij voorverkooppunten in de regio. Dat zijn: S.V. Loo, Monique Hairfashion (beide in Loo), Slagerij Scholten (Groessen), BP ’t Ambacht (Westervoort) en Present Art (Duiven). De prijs van een kaartje hebben we zo aantrekkelijk mogelijk gehouden: 5 euro per stuk. Aan de kassa zijn kaarten ook te koop, mits nog voorradig (7,50 euro). Bezoek ook de Facebookpagina van Jetzt Geht’s Loos. Daar wordt een actie gehouden waarmee je kans maakt op een gratis toegangsbewijs. We hopen je natuurlijk te zien op Jetzt Geht’s Loos. Alvast een hele fijne feestavond toegewenst!