De kop is eraf

De kop is eraf

Nieuws

Het spits is eraf. In een bomvolle zaal, met prinses Ina en adjudant Rob als feestaanvoerders, hebben we zaterdagavond het Gekostumeerd Bal gevierd.

Bustoer: uitverkocht
Dat het Loose carnaval heel wat mensen bezighoudt, bleek al snel na de opening van het Gekostumeerd Bal. Precies om 21.00 uur startte de voorverkoop voor de bustoer op carnavalsdinsdag. Binnen een half uur waren alle 155 beschikbare plaatsen vergeven. Met twee grote bussen gaan we op carnavalsdinsdag (10.30 uur) naar achtereenvolgens Westervoort, Rozendaal, Laag-Soeren en Oud-Zevenaar.

Aandacht voor jong en oud
De komende week houdt onze carnavalsvereniging diverse leuke activiteiten. Op vrijdagochtend bezoeken we de Bernadetteschool en ’s middags verzorgen we voor de eerste maal een carnavalsmiddag in woonzorgcentrum Thuvine in Duiven. Dat doen we samen met onze buren en carnavalsvrienden van De Deurdreiers uit Groessen.


Jeugdcarnaval

Op zaterdagmiddag is er het Jeugdcarnaval (13.11 uur). De middag begint met een jeugdoptocht door het dorp. Kinderen met versierde fietsen, wagens en karren mogen aansluiten. Daarna is er feest in de zaal met Williams Music Express. Leden en kinderen tot 16 jaar hebben gratis entree.

Blauwe Maondag
Carnavalsmaandag wordt hét grote spektakel. Dan is het Blauwe Maondag. Voor iedereen is er ’s ochtends (9.30 uur) een gratis ontbijt bij het schuttersgebouw. Om 11.11 uur trekt de optocht door ons mooi versierde dorp (inschrijven kan hier). Na terugkomst gaat het dak van de feestzaal met deejay en entertainer Robert Pouwels. De entree is voor iedereen gratis.