De Loose Avond komt eraan

De Loose Avond komt eraan

Nieuws

Loo maakt zich op voor de grote prinswissel tijdens de Loose Avond (zaterdag 26 november). Wie vormen in het seizoen 2016-2017 het nieuwe kabinet? Om de verrassing groot te houden, geven we tot op de dag van de bekendmaking geen enkele hint. Pas op de Loose Avond zullen we je met enkele tips op het juiste spoor proberen te zetten.

De prinswisseling heeft tijdens de Loose Avond plaats. Dit is onze jaarlijkse pronkzitting. Het thema ’t Nije Loo loopt als rode draad door deze avond. De vele artiesten die allemaal uit eigen dorp komen, hebben dit thema in hun acts en optredens verwerkt. Ten opzichte van voorgaande jaren zijn er enkele verrassingen in het programma. Er zijn nieuwe, bijzondere optredens en natuurlijk zijn ook de vertrouwde artiesten van de partij.

Naast de optredens en prinswissel is er nóg een speciaal moment: we maken aan het begin van de avond de Nathals van het Jaar bekend. Deze titel kennen we toe aan een persoon of groep die zich afgelopen jaar op bijzondere wijze sterk heeft gemaakt voor ons dorp. We zetten deze persoon of groep tijdens de Loose Avond in het zonnetje. De afgelopen weken en maanden hebben we enkele suggesties aangedragen gekregen.