De Nathalzen annuleren reguliere carnavalsactiviteiten

De Nathalzen annuleren reguliere carnavalsactiviteiten

Nieuws

De Nathalzen hebben even afgewacht. Maar na overleg met de functiebekleders hebben we vorige week besloten om de reguliere carnavalsactiviteiten van februari te annuleren. Boosdoener is opnieuw het nog niet-uitgedoofde coronavirus. Daardoor zijn de mogelijkheden voor een groots, onbezorgd carnaval te beperkt.

De afgelasting betekent dat er geen Gekostumeerd Bal, Jeugdcarnaval en Blauwe Maondag in 2022 zullen zijn. Ook gaan De Nathalzen niet op bezoek bij onder meer de Bernadetteschool, woonzorgcentrum Thuvine en jongerensoos Rinoceros. Evenmin is er op carnavalsdinsdag de Bustoer.

Wél houden De Nathalzen een slag om de arm: zodra blijkt dat er tóch iets mogelijk, en alle (jeugd)leden kunnen daar volgens de op dat moment geldende regelgeving bij aanwezig zijn, dan zal er last minute alsnog iets (kleins) georganiseerd worden. Puur om het carnavalsfeest niet helemaal onopgemerkt aan ons voorbij te laten gaan.

Overigens laten we de komende tijd sowieso van ons horen. We hebben een verrassing in petto voor de bewoners van woonzorgcentrum Thuvine. Daarnaast zijn we natuurlijk druk in voorbereiding op de eerder aangekondigde Carnavalsstoptocht. Die organiseren we samen met De Deurdreiers in Groessen.