De Nathalzen luisteren EK voetbal op met pool

De Nathalzen luisteren EK voetbal op met pool

Nieuws

Het Europees kampioenschap voetbal in Duitsland staat voor de deur. Carnavalsvereniging De Nathalzen maakt het toernooi extra spannend met haar EK Pool 2024. Vanaf nu is het mogelijk om je deelnameformulier (à 5 euro) te downloaden en in te vullen. Speel mee en maak zo kans op prijzen.

In de EK Pool 2024 voorspel je uitslagen en winnaars van wedstrijden. Daarnaast vul je een aantal bonusvragen in. Wie dat het beste doet wint 125 euro. De tien beste voorspellers winnen geldprijzen.

Eenvoudige deelname
Deelnemen is heel eenvoudig en kan digitaal. Je downloadt een deelnameformulier, vult het in en verzendt het naar het e-mailadres nathalzenpool@hotmail.com. De deadline voor het inleveren van formulieren staat op donderdag 13 juni (18.00 uur). Dat is een dag voordat het voetbaltoernooi in Duitsland begint.

Deze video legt stapsgewijs uit hoe je kunt meespelen.

Iedereen kan vaker deelnemen
Je kunt zoveel formulieren invullen als je zelf wilt. Elk deelnameformulier kost 5 euro. Het deelnamegeld mag je overmaken op ons bankrekeningnummer: NL56RABO0315431601 (C.V. De Nathalzen). Vermeld bij de overboeking in de omschrijving de naam die ook op je deelnameformulier staat. Het deelnamegeld dient vóór de inleverdeadline op de rekening te zijn bijgeschreven.

Dagelijkse tussenstand
Na elke wedstrijddag verschijnt er een geüpdatete tussenstand. Deze is online te zien via de website van De Nathalzen. Op deze manier wordt het EK voetbal extra spannend en leuk.

We wensen iedereen een fantastisch EK én een leuke EK Pool 2024 toe.