De Nathalzen zetten in op ‘gewoon’ carnavalsseizoen

De Nathalzen zetten in op ‘gewoon’ carnavalsseizoen

Nieuws

Lange tijd waren we aan handen en voeten gebonden en maakten beperkende coronaregels carnaval vieren onmogelijk. Gelukkig laten de versoepelingen van de overheid ruimte toe voor festiviteiten in het najaar. Dat betekent ook dat De Nathalzen een begin hebben gemaakt met de voorbereidingen op het carnavalsseizoen 2021-2022. We kunnen niet wachten jullie weer te ontmoeten!

De eerste activiteit van De Nathalzen is het Loofest op zondag 7 november, mits we daar inderdaad een vergunning voor krijgen. Daar is het nu wachten op. Dit heerlijke, Loose feestje in Oktoberfeststijl organiseren we samen met muziekvereniging Excelsior. Houd de social media van Loofest in de gaten voor alle informatie.

In de week daarna trappen we het carnavalsseizoen officieel af op de Elfde van de Elfde (donderdag 11 november). Die avond blikken we vooruit op het seizoen. Op zaterdagavond 27 november is er de Loose Avond. Naast vele fraaie sketches – het programma met artiesten zit al tjokvol! – is er de installatie van het nieuwe kabinet. Wie volgt prinses Edith op? Kaartverkoop start op de Elfde van de Elfde. Meer informatie hierover volgt binnenkort. Uiteraard hebben onze leden voorrang.

De Nathalzen zijn achter de schermen verder met veel andere, belangrijke onderwerpen bezig. We hebben tijdens de ongeplande corona-break absoluut niet stilgezeten. Meer over de nieuwe initiatieven in een later stadium.