Dit zijn alle festiviteiten van De Nathalzen

Dit zijn alle festiviteiten van De Nathalzen

Nieuws

Ook zo’n zin in het carnaval? Bij De Nathalzen is er de komende twee weken van alles te beleven. Vier het feest mee met prinses Edith, adjudant Willy en talloze feestgangers! Hier een overzicht van al onze activiteiten.

Gekostumeerd Bal (15 februari)
Locatie: schuttersgebouw Willem Tell
Een week vóór het traditionele carnavalsweekend beginnen we al met het carnavalsfeest. Op zaterdagavond 15 februari is er het Gekostumeerd Bal (20.11 uur). Muziek is er van de topformatie Dreamcast. Voor leden is er die avond gratis entree. Niet-leden hebben toegang voor 10 euro per persoon. Tevens is er tijdens het Gekostumeerd Bal de mogelijkheid om je in te schrijven voor de bustoer van dinsdag 25 februari.

Jeugdcarnaval (22 februari)
Locatie: schuttersgebouw Willem Tell
Carnaval is een feest voor jong en oud. Op zaterdagmiddag 22 februari komen de jongste feestvierders aan hun trekken tijdens het Jeugdcarnaval (13.11 uur). De middag begint met een kleine optocht door het dorp. Iedereen met versierde wagens, karren en fietsen mag aansluiten. Daarna is het feest in de zaal met muziek van Williams Music Express. Leden en jeugdigen tot 18 jaar hebben gratis entree. Voor niet-leden is de toegang 5 euro (per persoon).

Blauwe Maondag (24 februari)
Locatie: schuttersgebouw Willem Tell
Blauwe Maondag (24 februari) is niet meer weg te denken van de lokale carnavalskalender. De ochtend (9.30 uur) begint met een ontbijt voor alle optochtdeelnemers en andere vroege vogels. Ondertussen zijn er optredens van Belinda Kinnaer en Patrick van Bree (bekend van Ancora). Om 11.11 uur schiet de optocht in gang. Inschrijven hiervoor kan via www.nathalzenloo.nl. Na afloop van de optocht is er groot feest in onze zaal met deejay en rasentertainer Robert Pouwels. Ook Patrick van Bree treedt nogmaals op. De entree is gratis voor zowel leden als niet-leden.

Bustoer (25 februari)
Vertreklocatie: schuttersgebouw Willem Tell
Zelf hebben we geen activiteiten meer op carnavalsdinsdag (25 februari), maar we vieren wel feest! Met maximaal 175 personen gaan we naar feestgelegenheden in de omgeving. Aanmelden kan digitaal (info@nathalzenloo.nl) zolang er busplaatsen beschikbaar zijn (houd onze website en sociale media in de gaten). Leden hebben daarbij voorrang. Aan het begin van het Gekostumeerd Bal kunnen mensen die zich digitaal hebben aangemeld de kosten voldoen (5 euro per lid). Alleen dan sta je officieel op de aanmeldlijst.

Tienercarnaval (14 februari)
Locatie: jongerensoos Rinoceros
Ook dit jaar trekken we bij enkele activiteiten op met onze carnavalsvrienden van De Deurdreiers (Groessen). Op vrijdag 14 februari vieren we samen met hen het Tienercarnaval bij Jongerensoos Rinoceros. Dit is een feest voor jeugdigen van 11 tot en met 15 jaar. Het feest duurt van 20.00 tot 23.00 uur. Deejays van Rinoceros verzorgen de muziek. De toegang is gratis.

Carnavalsfeest in Thuvine (21 februari)
Locatie: Thuvine
Op vrijdagmiddag 21 februari gaan we samen met De Deurdreiers op bezoek bij Thuvine in Duiven. Daar vieren we carnaval met alle bewoners van het woonzorgcentrum. De feestmiddag begint om 14.30 uur en staat ditmaal in het teken van muziek en dans. Er zijn tot 16.15 uur diverse optredens, onder andere van de Groessense dansgarde en Loos Alarm. We nemen afscheid van Thuvine-prins Theo van Haren en installeren een nieuwe prins of prinses. Iedereen is deze middag welkom.

Carnaval op de Bernadetteschool (21 februari)
Locatie: Bernadetteschool
Het traditionele carnavalsweekend trappen we op vrijdag 21 februari af op de Bernadetteschool. Of beter gezegd: in het Zottenhok, zoals onze basisschool in carnavalstijd heet. Jeugdprins Boris (Kummeling), jeugdprinses Jill (Hermsen), jeugdadjudant Rowyn (Polman) en de hofdames Kim (Stevens) en Jorien (de Vries) gaan voorop in de feestvreugde.