Doe mee aan de WK Pool 2018

Doe mee aan de WK Pool 2018

Nieuws

Hoewel Oranje niet van de partij is, gaan we er als typisch voetballand natuurlijk wel alles aan doen om er een mooi wereldkampioenschap voetbal van te maken. De Nathalzen heeft net zoals tijdens eerdere toernooien een pool. Er is een mooie hoofdprijs te verdienen: een geldbedrag van 100 euro. Deelnameformulieren zijn nu verkrijgbaar, zowel off- als online. Download hieronder een deelnameformulier of haal er eentje af bij functiebekleders van De Nathalzen.

De opzet van de WK Pool 2018 is eenvoudig. Je kunt wedden op de uitslagen en daarnaast dien je in de knock-outfase de finalisten te voorspellen. Om het spel nog wat aantrekkelijker te maken zijn er bonusvragen, stellingen en benaderingsvragen. De ingevulde lijsten moeten uiterlijk woensdag 13 juni (18.00 uur) in ons bezit zijn. Inleveradressen: Angeroyen 24 en Angeroyen 10 in Loo. Online inleveren kan via nathalzenpool@hotmail.com.

De kosten per deelnameboekje zijn 3 euro. Er zijn twee mogelijke manieren om dit bedrag te voldoen: contant bij één van onze functiebekleders of per bank: NL56RABO0315431601 (C.V. De Nathalzen/ ter attentie van penningmeester Rob Bouwman). Een groot deel van het ingelegde geld wordt uitgekeerd als geldprijs (de nummers 1 tot en met 10 hebben prijs). De rest komt ten goede aan De Nathalzen (onder andere de jeugdafdeling).