Doe mee aan onze EK Pool 2016

Doe mee aan onze EK Pool 2016

Nieuws

Het Europees kampioenschap voetbal komt eraan. Net als voorgaande jaren houdt De Nathalzen een pool. De deelnameformulieren zijn bij onze functiebekleders en in de kantine van S.V. Loo verkrijgbaar. Daarnaast is het mogelijk om online deel te nemen. Dat kan door het onderstaande document te downloaden, in te vullen en te versturen naar info@nathalzenloo.nl. Er zijn mooie geldprijzen te verdienen. Hoofdprijs: 125 euro.

De opzet van de EK Pool 2016 is eenvoudig. Je kunt wedden op de uitslagen en daarnaast dien je in de knock-outfase de finalisten te voorspellen. Om het spel nog wat aantrekkelijker te maken zijn er bonusvragen, stellingen en benaderingsvragen. De ingevulde lijsten moeten uiterlijk vrijdag 10 juni (18.00 uur) in ons bezit zijn. Inleveradressen: Prinsstraat 9, Angeroyen 24 en Rijnstraat 19 in Loo. Online inleveren kan via info@nathalzenloo.nl.

De kosten per deelnameboekje zijn 3 euro. Er zijn twee mogelijke manieren om dit bedrag te voldoen: contant bij één van onze functiebekleders of per bank: NL56RABO0315431601 (C.V. De Nathalzen/ ter attentie van penningmeester Rob Bouwman). Een groot deel van het ingelegde geld wordt uitgekeerd als geldprijs(de nummers 1 tot en met 10 hebben prijs). De rest komt ten goede aan De Nathalzen (onder andere de jeugdafdeling).

 

* Download hier het deelnameformulier

 

* Hulpmiddel: om de beste nummers drie in de poulefase te bepalen kan deze website van pas komen