Feest met Commercial Break

Feest met Commercial Break

Nieuws

Carnaval komt snel dichterbij. De Nathalzen maakt zich op voor alweer een groot festijn: het Gekostumeerd Bal op zaterdag 7 februari. We hopen je die avond zeker te zien, zodat we er samen een gezellige avond van kunnen maken. Entree voor leden is gratis, niet-leden hebben toegang voor 10 euro per persoon. Er is geen voorverkoop.

Het belooft een bijzondere carnavalsavond te worden. Tijdens het Gekostumeerd Bal is er namelijk muziek van Commercial Break. Dit is het allerlaatste openbare optreden dat de band in Loo zal verzorgen. Dit voorjaar stopt Commercial Break na vele jaren. We hopen dat we er samen met alle inwoners van Loo nog één keer een onvergetelijke avond van kunnen maken. Laten we in stijl afscheid namen van dit toporkest!

 

De zaal is geopend om 19.30 uur. Om 20.11 uur begint het Gekostumeerd Bal officieel met de binnenkomst van prins Henk I, adjudant Rik, de raad van elf en de senaat. Nadien treedt huisorkest Loos Alarm op en begint omstreeks 21.00 uur de inschrijving voor de bustoer op dinsdag 17 februari. Die dag trekken we rond naar carnavalsfeesten in de omgeving. Kosten: 5 euro per persoon (wie het eerst komt, wie het eerst maalt).