Ga mee ‘on tour’ op carnavalsdinsdag

Ga mee ‘on tour’ op carnavalsdinsdag

Nieuws

Op carnavalsdinsdag (21 februari) zijn er bij ons geen activiteiten meer. Maar dat betekent niet dat we geen carnaval meer vieren. Met maximaal drie bussen (175 personen) bezoeken we vijf plaatsen in de regio waar nog wél feesten zijn (route: Westervoort, Rheden, Laag Soeren, Ooy en Oud-Zevenaar). Bij terugkomst sluiten we het carnaval in het schuttersgebouw van Willem Tell af.

Leden van De Nathalzen kunnen zich vanaf nu (tot en met vrijdag 10 februari) aanmelden per e-mail (info@nathalzenloo.nl). De kosten bedragen 5 euro per persoon (inclusief een broodje). Je kunt de kosten voldoen op het Gekostumeerd Bal (20.30 – 21.00 uur). Alleen degenen die op deze avond daadwerkelijk betalen komen op de aanmeldlijst voor de bustoer. Als er nadien nog busplaatsen onbezet zijn, mogen ook niet-leden zich aanmelden. De kosten bedragen voor hen 10 euro per persoon (ook inclusief een broodje).

Word lid
Voor dit seizoen kun je nog steeds lid worden van De Nathalzen. Download het lidmaatschapsformulier op onze website, vul het in en stuur het retour naar onze ledenadministratie (Rijnstraat 19, 6924 BD Loo). De kosten bedragen 17,50 euro per jaar. Je hebt dan gratis toegang tot alle carnavalsactiviteiten van De Nathalzen. De lidmaatschapskaart is een gezinspas, dus ook je eventuele partner en kinderen (tot 16 jaar) mogen gratis naar binnen.

Vertrek
De bustoer begint bij schuttersgebouw Willem Tell. Vanaf 10.00 uur zijn de deuren geopend. Zorg dat je op tijd bent. We checken hier de namenlijst en geven je de mogelijkheid om deel te nemen aan een ‘groepspot’: bij elke stopplaats wordt dan het drankje naar voorkeur voor je gehaald (’s ochtends stellen we onze vrijwilligers aan je voor, zodat je weet bij wie je moet zijn voor een drankje, mocht degene jou even uit het oog verloren zijn). Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om zelf te halen. Na een korte toelichting op de dag – met zoveel mensen zijn er natuurlijk wat spelregels… – vertrekken de bussen stipt om 10.30 uur.