Ga mee ‘on tour’ op carnavalsdinsdag

Ga mee ‘on tour’ op carnavalsdinsdag

Nieuws

Op carnavalsdinsdag (13 februari) zijn er bij ons in het dorp geen activiteiten meer. Maar dat betekent niet dat we geen carnaval vieren. Met maximaal drie bussen (175 personen) bezoeken we plaatsen in de regio waar nog wél wordt gefeest (Westervoort, Velp, Ooy, Oud-Zevenaar). Bij terugkomst sluiten we het carnaval in het schuttersgebouw af.

Leden van De Nathalzen kunnen zich vanaf nu (tot en met vrijdag 2 februari) aanmelden per e-mail (info@nathalzenloo.nl). De kosten bedragen 5 euro per lid (inclusief een broodje). Je kunt de kosten voldoen op het Gekostumeerd Bal van 3 februari (20.30 – 21.00 uur). Alleen degenen die daadwerkelijk betalen komen op de aanmeldlijst voor de bustoer.

Word lid
Als er nadien nog busplaatsen onbezet zijn, mogen ook niet-leden zich aanmelden (wie het eerst komt wie het eerst maalt). De kosten bedragen voor hen 10 euro per persoon (ook inclusief een broodje). Mensen die ook voorrang willen en tevens willen profiteren van het voordeel van lidmaatschap (gratis entree Loose Avond, Gekostumeerd Bal en Jeugdcarnaval!) kunnen zich op deze website aanmelden. De kosten van lidmaatschap zijn 17,50 euro per seizoen. Je bent lid als het bedrag is voldaan.

Op tijd aanwezig
Belangrijk is het dat je dinsdag 13 februari op tijd (uiterlijk 10.15 uur) aanwezig bent bij schuttersgebouw Willem Tell (de vertreklocatie). Vanaf 9.45 uur zijn mensen van De Nathalzen aanwezig. Die ochtend worden de laatste voorbereidingen getroffen. Je kunt ervoor kiezen om mee te doen met een gezamenlijke pot. Er wordt dan de hele dag voor een drankje gezorgd.