Gratis verf, lijm en latex voor optochtdeelnemers

Gratis verf, lijm en latex voor optochtdeelnemers

Nieuws

Zijn jullie al druk bezig met de voorbereidingen op de optocht of beginnen jullie binnenkort? Dan hebben we een mooi aanbod. Samen met Wim Janssen Schilders en Glasservice (uit Duiven) organiseren we een moment waarop je verf, latex, lijm en Spachtelputz gratis kunt afhalen. Dit zal op vrijdag 1 november zijn.

Wim Janssen Schilders en Glasservice heeft de restanten (ruime hoeveelheden) opgespaard en stelt deze kosteloos beschikbaar aan carnavalsgroepen die op Blauwe Maondag (24 februari 2020) deelnemen aan de optocht. Het bouwen van een wagen of andere creatie kost behalve tijd ook veel geld. Op deze manier hopen we de kosten enigszins binnen de perken te kunnen houden. Doe je voordeel met dit aanbod.

Interesse in verf, latex, lijm en/ of Spachtelputz? Stuur dan uiterlijk donderdag 31 oktober een e-mail naar blauwemaondag@nathalzenloo.nl. Op vrijdagochtend 1 november ontvang je een e-mail met het adres waar op vrijdagavond 1 november de producten af te halen zijn.

Blauwe Maondag
De Nathalzen zijn achter de schermen alweer druk bezig om van de optocht op Blauwe Maondag een groot hoogtepunt te maken. Na de installatie van het nieuwe kabinet, op de Loose Avond, opent de inschrijving voor de optocht officieel. We hopen opnieuw vele carnavalsgroepen uit de omgeving te mogen verwelkomen.