Grote belangstelling Loose Avond

Grote belangstelling Loose Avond

Nieuws

De Loose Avond 2014 is nagenoeg uitverkocht. Afgelopen zaterdag was het eerste afhaal- en verkoopmoment en daar werden bijna alle beschikbare kaarten verdeeld. De resterende kaarten zijn aanstaande zaterdag 22 november verkrijgbaar. Tussen 10.00 en 12.00 uur is schuttersgebouw Willem Tell geopend. Leden kunnen op vertoon van een lidmaatschapskaart twee gratis toegangsbewijzen afhalen. Voor niet-leden kost een kaart €7,50.

De Loose Avond 2014 is nagenoeg uitverkocht. Afgelopen zaterdag was het eerste afhaal- en verkoopmoment en daar werden bijna alle beschikbare kaarten verdeeld. De resterende kaarten zijn aanstaande zaterdag 22 november verkrijgbaar. Tussen 10.00 en 12.00 uur is schuttersgebouw Willem Tell geopend. Leden kunnen op vertoon van een lidmaatschapskaart twee gratis toegangsbewijzen afhalen. Voor niet-leden kost een kaart €7,50.

 

De Loose Avond is de jaarlijkse pronkzitting van De Nathalzen. Traditiegetrouw vindt die plaats op de laatste zaterdag van november, ditmaal op de 29ste (zaal open: 19.30 uur). Lokale artiesten blikken in hun optredens op komische wijze terug op de belangrijkste gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Het centrale thema is ditmaal ’55 jaar De Nathalzen’. Naast de acts zijn er de bekendmaking van de Nathals van het Jaar en de presentatie van het nieuwe kabinet.

 

De Nathalzen gaat een bijzonder seizoen tegemoet. Dit omdat de vereniging 55 jaar bestaat (vijf keer elf). Tijdens de Loose Avond wordt vanzelfsprekend stilgestaan bij dit heuglijke feit, net als bij de komende activiteiten. Om de festiviteiten leuk aan te kleden, is de vereniging op zoek naar historische foto’s van prinsen, adjudanten, prinsessen en jeugdgardes. Deze mogen verstuurd worden naar info@nathalzenloo.nl of afgegeven worden op het adres: Rijnstraat 19, Loo.