Het gezelligste Loose najaarsfeest staat voor de deur

Het gezelligste Loose najaarsfeest staat voor de deur

Nieuws

Het najaar is begonnen. En dat betekent dat we ons opmaken voor het meest gezellige feestje van dit seizoen: het LooFest. Het event vindt plaats op zondag 5 november. De online kaartverkoop is inmiddels gestart. Wees er snel bij, want de afgelopen jaren was de blauw-wit gekleurde feestzaal stijf uitverkocht.

Het LooFest is een feestje in Oktoberfest-stijl. Dat betekent dat we schuttersgebouw Willem Tell (Loostraat 38) voor één dag omtoveren in een echte Loose Wiesn. Wat je zoal kunt verwachten: lange rijen tafels waaraan je met familie en vrienden kunt plaatsnemen, pullen bier (voor de liefhebbers is er genoeg Weizen!), blauw-witte versieringen en natuurlijk de typische, bijpassende muziek van onze oosterburen. In de hoek staat een fotowand opgebouwd. Trek je lederhose en dirndl dus uit de kast voor de allermooiste plaat!

Party ohne ende
De Rosentaler zorgen voor een knallende party ohne ende. Deze band speelt alom gewaardeerde Alpenrock, Duitse schlagers, Hüttenfestmuziek en onmisbare partyknallers. De gelouterde muzikanten weten wat het is om de Loose feestzaal plat te spelen, want tijdens de eerste vier edities van LooFest stonden zij al op het podium. Kortom, een knalfeest lijkt bij voorbaat gegarandeerd!

De zesde aflevering van LooFest in schuttersgebouw Willem Tell begint om 15.00 uur. De kaarten kosten 12 euro per stuk en worden enkel online aangeboden (zolang de voorraad strekt). Wees er snel bij om teleurstelling te voorkomen. De Nathalzen organiseren het LooFest samen met muziekvereniging Excelsior.