Het nieuwe carnavalsseizoen barst bijna los!

Het nieuwe carnavalsseizoen barst bijna los!

Nieuws

We gaan richting 11 november. De feestvierders weten wat dat betekent: het nieuwe carnavalsseizoen breekt aan. Leden van De Nathalzen ontvangen op korte termijn de nieuwe lidmaatschapskaart voor 2018/2019. Deze is persoonsgebonden en geeft recht op toegang tot de feestzaal tijdens activiteiten van De Nathalzen.

Op de Elfde van de Elfde (zondagmiddag 11 november, 16.00 uur) trappen we het nieuwe seizoen af in ons schuttersgebouw en daarvoor nodigen we je van harte uit. We brengen een toost uit op een mooi jaar en maken er samen een gezellige middag van (tot ongeveer 19.00 uur). De frietkraam is aanwezig, dus je kunt ook meteen een hapje eten.

Start kaartverkoop Loose Avond
Om 17.00 uur starten we tevens met de kaartverkoop voor de Loose Avond van zaterdag 24 november (19.30 uur). De Loose Avond is de drukbezochte pronkzitting waarop lokale artiesten optreden en we ons nieuwe kabinet installeren. Wie zijn de opvolgers van onze toppers prins Tim, prinses Stephanie en adjudant Roy?

Onze leden kunnen op de Elfde van de Elfde per lidmaatschapskaart twee gratis kaartjes voor de Loose Avond afhalen. We hebben genummerde kaarten, zodat je van tevoren precies weet op welke plaats je komt te zitten. Neem de nieuwe lidmaatschapskaart mee.

Voor het afhalen gelden de volgende regels:

  • De zaal is op de Elfde van de Elfde al om 16.00 uur geopend. Bij binnenkomst krijg je een nummertje uitgereikt. Dat geeft aan wanneer je aan de beurt bent om één of meerdere kaarten af te halen;
  • Ieder lid kan per lidmaatschapskaart twee kaarten afhalen;
  • Leden die één jaar of langer lid zijn, kunnen hun gratis kaarten tussen 17.00 en 18.00 uur afhalen;
  • Eén lid kan maximaal tien kaarten afnemen (daarvoor moet hij/ zij dus vijf lidmaatschapskaarten mee hebben). Geef het aan als je met je buurt of vriendengroep bij elkaar wilt zitten;
  • Kaarten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar;
  • Een los kaartje bijkopen voor niet-leden kan alleen in de vrije verkoop (indien er kaarten beschikbaar zijn);
  • Mensen die korter dan een jaar lid zijn of lid willen worden, zijn vanaf 18.00 aan de beurt om kaartjes af te halen;
  • Jongeren (zestien jaar en ouder) die naar de Loose Avond willen, moeten zelf lid zijn van De Nathalzen;
  • Zijn er na het afhaalmoment op 11 november nog kaarten over? Dan gaan deze in de vrije verkoop. Houd deze website in de gaten voor de laatste informatie over de verkoop

Privacy
Tot slot willen we je nog wijzen op de gewijzigde privacyregelgeving waaraan ook De Nathalzen gehoor geeft. Op deze website vind je onze privacyverklaring. Daarin staat precies omschreven welke gegevens we van leden en bezoekers hebben en hoe we daar zorgvuldig, veilig en vertrouwelijk mee omgaan.

Aangezien het voor onze vereniging belangrijk is om zichtbaar te zijn, zullen we beeldmateriaal blijven maken en delen. Wel zijn we daarin iets terughoudender dan voorheen en zullen we voorafgaand aan elke publicatie een zorgvuldige afweging maken. Alleen de beelden die in onze ogen gepast zijn worden gebruikt. Als iemand van mening is dat zijn/ haar (privacy)belangen toch worden geschaad, verzoeken wij diegene contact op te nemen met het bestuur.