Hij is er weer: ’t Nathalske

Hij is er weer: ’t Nathalske

Nieuws

Het is een jaarlijkse traditie: zodra carnaval in aantocht is, ontvangen alle leden van De Nathalzen en inwoners van Loo ’t Nathalske. Inmiddels is onze vertrouwde carnavalskrant (2020-editie) weer verspreid. Voor degenen die een digitale versie boven een geprint exemplaar verkiezen, is hier een bladerbare pdf.

In ’t Nathalske van 2020 wordt vanzelfsprekend vooruitgeblikt naar het komende carnaval in Loo. Ruime aandacht is er voor de Jeugdprinswissel (zondag 12 januari), het Gekostumeerd Bal (zaterdag 15 februari), het Jeugdcarnaval (zaterdag 22 februari) en Blauwe Maondag (maandag 24 februari). Het zijn de activiteiten die in de komende anderhalve maand plaatsvinden in de Loose feestburcht van De Nathalzen.

Daarnaast zijn er verscheidene interviews. Harry IJzermans, in carnavalstijd beter bekend als Zwerver Rudolf, vertelt over zijn ervaringen op het podium tijdens de Loose Avond. En Henk van Groningen en Frits van Rheede blikken terug op hun tijd als functiebekleders van De Nathalzen. Samen waren zij meer dan vijftig jaar kostuumdrager. Enkelen van de vele nieuwe leden vertellen waarom zij hebben gekozen voor lidmaatschap. Uiteraard komen ook prinses Edith en adjudant Willy aan het woord.