Inschrijving bustoer start zaterdag

Inschrijving bustoer start zaterdag

Nieuws

Voor veel carnavalsvierders bij De Nathalzen is het vaste prik: op carnavalsdinsdag gaan zij met onze vereniging op bezoek bij andere verenigingen in de buurt. Ook dit jaar is er weer een bustoer op dinsdag (9 februari). De inschrijving hiervoor start op het Gekostumeerd Bal (zaterdag 30 januari).

Er zijn voor de bustoer opnieuw twee bussen gereserveerd. Alle beschikbare plaatsen (110) waren vorig jaar vergeven. Om iedereen een kans op een plaats in de bus te bieden, start de inschrijving voor iedereen op het Gekostumeerd Bal om 21.00 uur. Aanmelden kan bij de entree van de feestzaal. De kosten bedragen 5 euro per persoon. Dat is inclusief een bescheiden lunch. Mensen die mee willen, dienen de inschrijfkosten bij registratie direct te voldoen. Als er na het Gekostumeerd Bal nog plaatsen beschikbaar zijn gaan deze alsnog in de verkoop.

De bustoer op dinsdag 9 februari begint om 10.00 uur. Dan verzamelen we bij het schuttersgebouw. Net als voorgaande jaren gaan we naar vier plaatsen: Westervoort, Velp, Rozendaal en Ooy. We hopen er die dag met z’n allen een gezellige afsluiting van het carnaval van te maken.