Inschrijving optocht geopend

Inschrijving optocht geopend

Nieuws

Het is pas december, maar al heel wat groepen en wagenbouwers zijn druk bezig met de voorbereidingen op de optochten in de regio. Nu De Nathalzen haar kabinet heeft gepresenteerd, is de online inschrijving voor de optocht in Loo geopend. Deze vindt plaats op Blauwe Maondag (maandag 8 februari).

Blauwe Maondag wordt opnieuw een spetterende dag. ’s Ochtends is er vanaf 9.30 uur voor alle optochtdeelnemers een gratis ontbijt. We verzorgen koffie, erwtensoep en brood met ei en spek. Natuurlijk is ook de tap geopend. Om 11.11 uur klinkt het startschot voor de optocht die ongeveer een uur duurt. Nadien is er in en om onze feestburcht groot feest met Robert Pouwels. Iedereen, jong en oud, heeft gratis toegang. We hopen je natuurlijk te begroeten!

Inschrijven voor de optocht kan online. Groepen die zich vóór vrijdag 5 februari aanmelden, ontvangen thuis startnummers. Er wordt gejureerd in drie categorieën: praalwagens (1), loopgroepen, duo’s en individuen (2) en jeugd (3). Voor alle deelnemers is er een presentje. Voor de prijswinnaars (rond 14.00 uur op Blauwe Maondag is de uitreiking) zijn er tevens bescheiden geldprijzen en bekers te winnen.