Jan Biggel verhoogt topsfeer op Blauwe Maondag

Jan Biggel verhoogt topsfeer op Blauwe Maondag

Nieuws

Blauwe Maondag (maandag 20 februari) wordt een spektakel van jewelste. Natuurlijk is er de optocht en uiteraard is er het dagvullende feest met entertainer Robert Pouwels. De Nathalzen maken nu ook bekend dat Jan Biggel naar Loo komt. De Brabantse topartiest zet op Blauwe Maondag de zaal op zijn kop met hits als Ons Moeder Zeej Nog en Als Bij Ons D’n Haon Weer Kraait.

Carnavalsmaandag in Loo heet al vele jaren Blauwe Maondag. Talrijke feestvierders uit de regio komen samen voor een oergezellige, gemoedelijke feestdag. Die begint met een carnavalsontbijt (9.30 uur) en pre-party op het buitenplein, gevolgd door de optocht (11.11 uur) door de schitterend versierde straten van Loo. Inmiddels zijn er al de nodige inschrijvingen binnengekomen. Inschrijven voor de optocht is nog steeds online mogelijk.

Feest in de hoogste versnelling
Direct na de optocht gaat het gratis toegankelijke feest in de zaal (schuttersgebouw Willem Tell) in de hoogste versnelling. Deejay en rasentertainer Robert Pouwels houdt de feestende menigte van de eerste tot de laatste minuut in beweging. Tussendoor zijn er optredens van bezoekende dweilorkesten. Als klap op de vuurpijl betreedt Jan Biggel het podium van De Nathalzen.

De Brabantse succeszanger is het brein achter vele bekende carnavalskrakers, waaronder Ons Moeder Zeej Nog dat vandaag de dag op geen enkel feestje nog ontbreekt. Speciaal voor dit carnavalsseizoen bracht Jan Biggel de carnavalshit Als Bij Ons D’n Haon Weer Kraait uit. Bij carnavalsvereniging De Nathalzen, waar prins Wery Hugen en adjudant Berry ‘Kip’ Stevens regeren, mogen zo’n artiest en feestnummer natuurlijk niet ontbreken.