Kaartverkoop Loose Avond

Kaartverkoop Loose Avond

Nieuws

Wie wordt dit jaar de nieuwe prins van De Nathalzen? Het is de vraag die steeds meer mensen in Loo bezighoudt. Op de Loose Avond (zaterdag 28 november) is de bekendmaking. Op zaterdag 14 november kunnen leden per lidmaatschapskaart twee gratis kaarten afhalen (lid en partner).

Het is ditmaal een bijzondere Loose Avond. Het is namelijk de elfde keer dat onze pronkzitting wordt gehouden. Dit is dan ook het thema dat in optredens regelmatig aan de orde komt. Het programma is overvol met tal van artiesten die allemaal uit eigen dorp komen. Ten opzichte van voorgaande jaren zijn er enkele verrassingen. Er zijn nieuwe, bijzondere optredens en natuurlijk zijn ook de vertrouwde artiesten van de partij.

Op zaterdag 14 november hebben leden voorrang bij het afhalen van gratis toegangsbewijzen. Kom daarvoor naar het schuttersgebouw (Loostraat, Loo). Tussen 17.00 en 18.00 uur is het afhaalmoment. Er zijn genummerde kaarten, zodat je precies weet waar je komt te zitten. Hoe eerder je komt, hoe groter de keuze is als het gaat om een voorkeursplaats in de zaal.

Er geldt een aantal spelregels:
– Ieder lid krijgt alleen op vertoon van de lidmaatschapskaart 2015 – 2016 twee gratis kaarten voor de Loose Avond
– Leden die een jaar of langer lid zijn kunnen hun gratis kaarten afhalen van 17.00 uur tot 18.00 uur
– Wil je met een groep bij elkaar zitten? Bundel dan de lidmaatschapskaarten (niet meer dan 5 lidmaatschapskaarten/ 10 kaarten voor de Loose Avond per persoon)
– Kaarten voor de Loose Avond zijn niet overdraagbaar
– Leden die minder dan een jaar lid zijn, kunnen tussen 18.00 en 18.30 uur twee kaarten afhalen
– Mensen die nog geen lid zijn, maar dat wel willen worden, zijn tussen 18.00 en 18.30 uur welkom. Zij krijgen dan meteen twee kaarten voor de Loose Avond
– Zijn er na het afhaalmoment nog kaarten beschikbaar? Deze gaan aansluitend in de vrije verkoop (7,50 euro per stuk)