Kom naar het Gekostumeerd Bal

Kom naar het Gekostumeerd Bal

Nieuws

De Nathalzen maakt zich op voor carnaval. Op zaterdag 30 januari staat de eerste grote activiteit in de traditionele carnavalsperiode gepland: het Gekostumeerd Bal. De entree voor leden is gratis, niet-leden hebben toegang voor 10 euro per persoon. Er is geen voorverkoop.

Het belooft een gezellige carnavalsavond te worden. Tijdens het Gekostumeerd Bal is er muziek van Partyband Heer en Meester. Deze driekoppige formatie staat bekend als enthousiaste band en weet feestzalen in de wijde omgeving telkens weer in de juiste stemming te brengen. Huisdweilorkest Loos Alarm heeft voor 2016 een vernieuwd carnavalsrepertoire en treedt aan het begin van de avond op.

De zaal is geopend om 19.30 uur. Om 20.11 uur begint het Gekostumeerd Bal officieel met de binnenkomst van prins Johnny, adjudant Gert-Jan, de raad van elf en de senaat. Nadien barst het feest los en omstreeks 21.00 uur start de inschrijving voor de bustoer op dinsdag 9 februari. Die dag trekt De Nathalzen met twee volle touringcars naar carnavalsfeesten in de omgeving. Kosten: 5 euro per persoon, inclusief lunch.