Loofest, hét feest van het najaar

Loofest, hét feest van het najaar

Nieuws

Pak je dirndl of lederhosen alvast uit de kast, het leukste feest van het najaar komt terug. Op zondag 4 november is het schuttersgebouw van Willem Tell in Loo het decor voor de tweede editie van Loofest. Tussen 15.00 en 19.00 uur is iedereen van harte welkom om samen met topband De Rosentaler er een geweldig feest van te maken.

Na een succesvolle eerste editie met ruim 450 bezoekers waren de reacties overweldigend. Voor iedereen stond vast: dit feest moet ook in 2018 terugkeren op de agenda. In de afgelopen maanden zijn De Nathalzen en Excelsior, de organiserende verenigingen, druk aan de slag gegaan om Loofest opnieuw mogelijk te kunnen maken.

De Rosentaler
Ook dit jaar wordt de middag muzikaal verzorgd door de 14-koppige band De Rosentaler. Waarom? Als er een band is die weet hoe je een feest bouwt in de stijl van een Oktoberfest, dan is het De Rosentaler. De band speelt van schlagermuziek tot apres-ski en van Duitse partyknallers tot polka.

Schuttersgebouw Willem Tell is de wederom de locatie om in je dirndl of lederhosen de dansvloer te betreden. Liever een braadworst eten en een pul met bier drinken aan een lange tafel, ook dat is mogelijk tijdens de tweede editie van Loofest.

Kaarten nu te koop
Entreekaarten voor Loofest zijn te koop voor 7,50 euro per stuk en verkrijgbaar bij Present Art in Duiven, Staring Diervoeders in Groessen, BP Het Ambacht in Westervoort, sportkantine SV Loo en Monique Hairfashion in Loo.

Volg Loofest op Facebook