Loofest: spektakel in stijl van Oktoberfest

Loofest: spektakel in stijl van Oktoberfest

Nieuws

Ga op zoek naar een dirndl of lederhosen, want op zondag 3 november heb je deze hard nodig. Dan is er de derde editie van Loofest. Dit feest, geïnspireerd op het welbekende Oktoberfest, is een gezellig spektakel voor jong en oud. Topband De Rosentaler is opnieuw van de partij om de feestgangers met de juiste, bijpassende muziek in de stemming te brengen. Loofest (15.00 – 19.00 uur) vindt plaats in schuttersgebouw Willem Tell in Loo.

Na de eerste succesvolle editie in 2017 met ruim 450 bezoekers was Loofest in 2018 zelfs volledig uitverkocht. Al in de week voor het feest was er geen enkele entreekaart meer beschikbaar. De belangrijkste ingrediënten van het succes: muziek van de veertienkoppige band De Rosentaler, lange tafels, Mass (oftewel de joekels van bierglazen), een speciaal ingerichte schnappsbar, een onovertroffen broodje braadworst en andere lekkernijen en een sfeervol aangeklede zaal.

Koop nu je kaartje
Dit jaar houden carnavalsvereniging De Nathalzen en muziekvereniging Excelsior, de gezamenlijke organisatoren, vast aan het beproefde recept. Entreekaarten voor Loofest zijn nu te koop voor 7,50 euro per stuk. Voorverkooppunten zijn Present Art in Duiven, Staring Diervoeders in Groessen, BP Het Ambacht in Westervoort en sportkantine SV Loo in Loo. Entreekaarten zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Houd Facebook in de gaten voor de laatste updates over kaartverkoop.

  • Tip: op Facebook zijn in de aanloop naar Loofest regelmatig leuke acties. Misschien win je daar wel een van de gewilde kaartjes!