Loose Avond 2015: volle bak

Loose Avond 2015: volle bak

Nieuws

De Loose Avond op zaterdag 28 november (aanvang: 19.30 uur) wordt bijzonder sfeervol. Afgelopen zaterdag zijn tijdens het eerste verkoopmoment maar liefst 281 kaarten aan de man gebracht. Er zijn op dit moment nog precies 19 kaarten over. Die gaan aanstaande zaterdag (21 november) in de verkoop in het schuttersgebouw (7,50 euro per stuk). Tijd: 11.00 – 12.00 uur.

Door een andere zaalindeling zijn er dit jaar meer kaarten beschikbaar dan voorgaande seizoenen. Afgelopen zaterdag bleek bij het eerste verkoopmoment al dat er veel interesse is voor de Loose Avond 2015. Tussen 17.00 en 18.00 uur mochten leden kaarten afhalen, daarna was het de beurt aan nieuwe leden. Bijna alle kaarten gingen in anderhalf uur tijd de deur uit. Komende zaterdag gaan de laatste kaarten in de voorverkoop. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Het is ditmaal een bijzondere Loose Avond. Het is namelijk de elfde keer dat onze pronkzitting wordt gehouden. Dit is dan ook het thema dat in optredens regelmatig aan de orde komt. Het programma is overvol met tal van artiesten die allemaal uit eigen dorp komen. Ten opzichte van voorgaande jaren zijn er enkele verrassingen. Er zijn nieuwe, bijzondere optredens en natuurlijk zijn ook de vertrouwde artiesten van de partij.

Naast de optredens zijn er nog meer speciale momenten. Zo maken we de Nathals van het Jaar bekend. Deze titel kennen we toe aan een persoon of groep die zich afgelopen jaar op bijzondere wijze sterk heeft gemaakt voor ons dorp. We zetten deze persoon of groep tijdens de Loose Avond in het zonnetje. Absoluut hoogtepunt is natuurlijk de bekendmaking en installatie van de nieuwe prins(es): wie zwaait komend seizoen de scepter in Loo?