Loose Avond: vol programma en volle zaal

Loose Avond: vol programma en volle zaal

Nieuws

De Nathalzen gaan een spannend hoogtepunt in het seizoen tegemoet. Aanstaande zaterdag (26 november) is er de Loose Avond. Traditiegetrouw maken we dan bekend wie de scepter in het nieuwe seizoen gaat zwaaien. Daarnaast zijn er vele optredens van dorpsartiesten.

Tijdens de Loose Avond nemen we afscheid van prinses Edith en adjudant Willy. Door het coronavirus vormden zij liefst drie jaar ons kabinet. De Nathalzen zijn enorm blij met het enthousiasme van Edith en Willy in deze voor iedereen bijzondere, roerige periode. Op ludieke wijze worden onze prinses en adjudant gede-installeerd.

Het afscheid van Edith en Willy betekent dat er plek vrij komt voor een nieuw kabinet. We kunnen nu alvast verklappen dat de opvolgers staan te popelen om aan hun jaar te beginnen. Op de Facebook-pagina van De Nathalzen zijn er deze week hints en aanwijzingen te vinden. Wie o wie springt er zaterdag uit de Nathalzenfles en regeert komend seizoen over ons dorp?

Vele dorpsartiesten
De Loose Avond biedt hiernaast nog veel meer. Zo installeren we vijf nieuwe Raadsleden en onthullen we de Nathals van het Jaar 2022-2023. Natuurlijk zijn er ook vele optredens en sketches van mensen uit eigen dorp. Nog nooit was het programma zo goed gevuld. Achtereenvolgens treden op: Lastig Zat, Zwerver Rudolf, Harry Eigus, de Blote Poten Paoters, Immerloos, De Klos N.V. en De Gummieberen. Muziek is er van Loos Alarm.

Volle zaal
De belangstelling voor de Loose Avond is ongekend groot. Al na het eerste moment van kaartuitgifte waren alle beschikbare kaarten weg. Daarop hebben De Nathalzen de zaalindeling iets aangepast om nog meer mensen toe te kunnen laten. Momenteel zijn er nog vier plaatsen verkrijgbaar (à 7,50 euro). Stuur bij interesse een e-mail naar info@nathalzenloo.nl.