Nieuw feest in Loo: Loofest!

Nieuw feest in Loo: Loofest!

Nieuws

Muziekvereniging Excelsior en carnavalsvereniging De Nathalzen komen op zondag 5 november met een nieuw feest: Loofest. Een feest waar pullen bier, mannen in lederhosen en vrouwen in dirndls niet ontbreken. Samen met de 14-koppige band Rosentaler gaat het een middag worden waar onze oosterburen jaloers van worden.

Een nieuw feest is een nieuwe uitdaging voor beide verenigingen. Voorzitter René de Kramer van De Nathalzen: “We hebben geluisterd naar potentiële bezoekers. Een feest zoals het Oktoberfest is de meest gehoorde wens. Daarnaast bestaat de organisatie niet alleen uit leden van de verenigingen maar ook uit niet-leden. Hierdoor ontstaat er meer draagvlak en wordt het een feest door en voor iedereen.”

Lederhose, dirndl en Rosentaler
Loofest is op zondag 5 november van 15.00 uur tot 19.00 uur. Schuttersgebouw Willem Tell in Loo wordt omgetoverd. Lange tafels, pullen bier, lederhosen, dirndls en worst zorgen voor de juiste sfeer. “We hebben een geweldige band geregeld. De 14-koppige band ‘Rosentaler’”, aldus Theo van Schaik, voorzitter van muziekvereniging Excelsior. “De band speelt van alpenrock, polka, apres-ski tot schlagermuziek en staat garant voor een fantastische muzikale invulling van Loofest. Het is leuk als mensen in lederhose of dirndl komen, maar het is zeker geen verplichting”, vervolgt Van Schaik.

Kaarten nu te koop
Entreekaarten voor Loofest zijn te koop voor 7,50 euro per stuk en verkrijgbaar bij Present Art in Duiven, Monique Hairfashion in Loo, Slagerij Scholten in Groessen, BP Het Ambacht in Westervoort en de sportkantine van SV Loo.

Volg Loofest ook op Facebook en mis niets van de eerste editie!