Ook Belinda Kinnaer en Patrick van Bree op Blauwe Maondag

Ook Belinda Kinnaer en Patrick van Bree op Blauwe Maondag

Nieuws

Wie op carnavalsmaandag (24 februari) naar Loo komt, dompelt onder in een gigantisch feest dat van ’s ochtends vroeg tot in de avond duurt. Deejay en entertainer Robert Pouwels is degene die op Blauwe Maondag met zijn muziek de stemming erin houdt. Maar hij is zeker niet de enige muzikale feestaanvoerder. Met trots kunnen we melden dat ook Belinda Kinnaer en Patrick van Bree naar Loo komen.

Blauwe Maondag begint ’s ochtends om 9.30 uur op het feestplein buiten. Daar worden de optochtdeelnemers en vroege feestneuzen getrakteerd op een gratis ontbijt, bestaande uit erwtensoep en brood met ei en spek. Op dat moment beginnen ook de optredens van Belinda Kinnaer en Patrick van Bree. Zij vermaken je tot de start van de optocht (11.11 uur) met hun muziek. ’s Middags klimt Patrick nogmaals het podium op voor een fantastische show.

Bekende gezichten
Belinda Kinnaer en Patrick van Bree waren samen jarenlang hét uithangbord van Commercial Break, de band die heel wat Loose kermissen tot een groot succes maakte. Belinda Kinnaer koos nadien opnieuw haar eigen weg en scoorde vele hits (Zeven Oceanen, De Tijd van m’n leven). Ook haar duetten met Ronnie Tober en Wolter Kroes bleken voltreffers. Patrick van Bree maakt naam met het populaire muziektrio Ancora (andere bandleden: Patrick Jongschaap en Harm Wolters).

Animo voor optocht
De Nathalzen zijn ontzettend blij met de groeiende belangstelling voor de optocht. Uiteraard zijn er wederom veel Loose deelnemers die zich hebben ingeschreven, maar er zijn ditmaal ook beduidend meer groepen uit de omliggende dorpen die hun komst hebben aangekondigd. Geweldig! Inschrijven voor de optocht kan nog steeds via deze website. De prijsuitreiking vindt op Blauwe Maondag in de loop van de middag plaats.

  • Blauwe Maondag is voor iedereen gratis toegankelijk!