Opnieuw een uitverkocht Loofest?

Opnieuw een uitverkocht Loofest?

Nieuws

Heb je zin een grandioos topfeestje? Zorg dan dat je voor volgende week zondag (7 november) je lederhosen of dirndl klaar hebt hangen. Die dag is er de vierde editie van het Loofest. Dit heerlijke feest, geïnspireerd op het Oktoberfest, organiseren we samen met collega-dorpsvereniging Excelsior. Er zijn nog beperkt kaarten verkrijgbaar.

Het wordt van begin tot eind (15.00 – 19.00 uur) een gezellig spektakel. Topband De Rosentaler brengt jou en andere feestvierders in de juiste stemming. De muzikanten weten precies wat daarvoor nodig is, nadat ze al drie keer eerder een uitverkochte Loofest-zaal op de kop zetten. De Rosentaler valt terug op klassieke, onvervalste schlagers en meezingers die het al jaren goed doen. En natuurlijk is er ook plek voor de nieuwste feestmuziek uit het Duitstalige gebied.

De feestzaal waar het Loofest plaatsvindt, schuttersgebouw Willem Tell in Loo, is voor deze gelegenheid weer helemaal omgetoverd in Oktoberfest-stijl. Er zijn lange tafels geplaatst, prachtige blauw-witte versieringen opgehangen en een schnappsbar ingericht. Degenen met bovengemiddelde dorst bestellen een pul bier.

Entreekaarten voor Loofest zijn te koop voor 10 euro per stuk. Voorverkooppunten zijn Present Art in Duiven, Staring Diervoeders in Groessen, BP Het Ambacht in Westervoort en sportkantine SV Loo in Loo. Let op, er zijn nog maar beperkt kaarten verkrijgbaar.  Voorafgaand aan binnenkomst in de zaal vindt er een coronacheck (QR-code met geldig legitimatiebewijs) plaats. We vragen je vriendelijk om hieraan mee te werken.