Optocht: registraties stromen binnen

Optocht: registraties stromen binnen

Nieuws

De aanmeldingen voor de optocht op Blauwe Maondag (8 februari) stromen in hoog tempo binnen. De geregistreerde groepen komen niet alleen uit Loo, maar ook uit Groessen, Westervoort, Duiven, Aerdt, Zevenaar, Tolkamer en Nieuw-Dijk. Met al deze aanmeldingen lijkt de stoet weer minstens zo lang en kleurrijk te worden als andere jaren. Sta je nog niet geregistreerd? Meld je dan online aan.

Blauwe Maondag wordt opnieuw een spetterende dag. ’s Ochtends is er vanaf 9.30 uur voor alle optochtdeelnemers een gratis ontbijt. We verzorgen koffie, erwtensoep en brood met ei en spek. Natuurlijk is ook de tap geopend. Om 11.11 uur klinkt het startschot voor de optocht die ongeveer een uur duurt. Nadien is er in en om onze feestburcht groot feest met Robert Pouwels. Iedereen, jong en oud, heeft gratis toegang. We hopen je natuurlijk ook op de feestmiddag te begroeten!

Inschrijven voor de optocht kan online. Groepen die zich vóór vrijdag 5 februari aanmelden, ontvangen thuis startnummers. Voor de jurering is het belangrijk dat deze zichtbaar worden gedragen. Er wordt gejureerd in drie categorieën: praalwagens (1), loopgroepen, duo’s en individuen (2) en jeugd (3). Voor alle deelnemers is er een presentje. De prijswinnaars (rond 14.00 uur op Blauwe Maondag is de uitreiking) winnen bescheiden geldprijzen en bekers.

  • Muziekgroepen en dweilorkesten die willen deelnemen, zijn van harte welkom. Zij kunnen zich aanmelden per e-mail: blauwemaondag@nathalzenloo.nl.