Party time met prins Johnny

Party time met prins Johnny

Nieuws

Carnaval in Loo wordt dit seizoen één groot feest. Zeker als het aan het nieuwe kabinet ligt. Met de leus ‘Met Johnny en Gertje is het party time’ geven prins Johnny (Tilleman) en adjudant Gert-Jan (van Zuylen) invulling aan het carnavalsfeest van De Nathalzen. Het nieuwe kabinet werd zaterdagavond geïnstalleerd tijdens een bomvolle, uitverkochte Loose Avond. Dat is onze pronkzitting.

Prins Johnny en adjudant Gert-Jan zijn bekend met het Loose carnaval. Een paar jaar geleden waren de rollen nog omgedraaid; toen was Gert-Jan prins en stond Johnny hem bij. Johnny wilde echter ook zelf graag eens de scepter vasthouden. Beiden zijn trouwe carnavalsvierders bij De Nathalzen. Gert-Jan maakt muziek bij dweilorkest Loos Alarm (muziekvereniging Excelsior) en hij was zaterdagavond één van de optredende artiesten tijdens de Loose Avond.

De pronkzitting had naast de installatie van het nieuwe kabinet nog veel meer hoogtepunten en bijzondere momenten. Natuurlijk was er de deïnstallatie van onze jubileumprins (Henk Peeters) en daarnaast was er de bekendmaking van de Nathals van het Jaar. Toon Hooyman kreeg deze prijs voor zijn inzet voor de lokale gemeenschap. Toon is voorzitter van SV Loo en één van de oprichters van Team LooRunners Duiven, de sportgroep die geld inzamelt voor mensen met kanker.

Zoals altijd waren er ook veel humoristische en komische optredens. Kei Gezellig hield een muziekquiz, Lastig Zat bracht een lied over de sportieve malaise én goede sfeer bij SV Loo, Gisela Wilting zette haar zingende zoon Roy in de spotlights, De Loose Paoters bewezen op water te kunnen lopen, De Dreuge en Immerloos waren sterk als vanouds en ook De Gummieberen (verkleed als panda’s) kregen de zaal aan het lachen. Loos Alarm droeg eveneens haar steentje bij.