Rob Hermsen Nathals van het Jaar 2021-2022

Rob Hermsen Nathals van het Jaar 2021-2022

Nieuws

De Nathalzen hebben de titel ‘Nathals van het Jaar’ voor 2021-2022 toegekend aan Rob Hermsen. Dit vanwege zijn enorme betrokkenheid bij diverse Loose verenigingen. Met zijn ervaring als vormgever is hij van grote toegevoegde waarde voor onder meer SV Loo, schutterij Willem Tell, de Immerlootour, muziekvereniging Excelsior en ook De Nathalzen.

De titel ‘Nathals van het Jaar’ wordt jaarlijks toegekend aan een persoon of groep die zich op bijzondere wijze inzet voor de Loose gemeenschap. Normaal gesproken is de bekendmaking een vast onderdeel van de Loose Avond. Onze pronkzitting ging vanwege het coronavirus ditmaal niet door. Reden voor De Nathalzen om Rob thuis in Arnhem op te zoeken en daar te verrassen.

Rob helpt ieder jaar met de vormgeving van diverse krantjes, magazines, brochures en flyers. Voor SV Loo maakt hij bijvoorbeeld het Sportkamp-krantje. Excelsior heeft hij geholpen met de vernieuwing en digitalisering van het logo. Voor schutterij Willem Tell ontwerpt hij jaarlijks de kermiskrant en diverse visuals. De Immerlootour beschikt ieder jaar over prachtige invulformulieren, zodat wielerliefhebbers tijdens de voorjaarsklassiekers en Tour de France kunnen meespelen met de Immerlootour. Zonder Rob zou ’t Nathalske van onze vereniging niet uitgegeven kunnen worden.

Nieuw verenigingsblad
Binnenkort ontvangen alle huishoudens in Loo ‘nieuw werk’ van Rob. Hij tekende voor de vormgeving van een speciaal dorpsblad waarin de Loose verenigingen zich voorstellen aan de dorpsgemeenschap. Nu Loo in een paar jaar tijd veel nieuwe inwoners heeft gekregen en in bewonersaantal is gegroeid – met dank aan de komst van het Schuttersveld – vonden verenigingen het belangrijk om zich goed te presenteren. Rob stak ook hier de helpende hand toe.