Schrijf je in voor de bustoer

Schrijf je in voor de bustoer

Nieuws

Op carnavalsdinsdag (25 februari) zijn er in de feestburcht van De Nathalzen geen festiviteiten meer. Maar dat wil niet zeggen dat we niet gaan feesten. Wat heet… We gaan volgens het inmiddels beproefde recept on tour in de regio. Er is plaats voor maximaal 175 personen, dus wees er snel bij om verzekerd te zijn van een plaats in een van de drie bussen.

Leden van De Nathalzen kunnen zich vanaf nu (tot en met vrijdag 14 februari) aanmelden per e-mail (info@nathalzenloo.nl). De kosten bedragen 5 euro per lid (inclusief een broodje). Je kunt de kosten voldoen op het Gekostumeerd Bal van zaterdag 15 februari (20.30 – 21.00 uur). Alleen degenen die daadwerkelijk betalen komen op de definitieve aanmeldlijst voor de bustoer.

Word lid
Als er nadien nog busplaatsen onbezet zijn, mogen ook niet-leden zich aanmelden (wie het eerst komt wie het eerst maalt). De kosten bedragen voor hen 10 euro per persoon (ook inclusief een broodje). Mensen die ook voorrang willen en tevens willen profiteren van het voordeel van lidmaatschap (gratis entree Loose Avond, Gekostumeerd Bal en Jeugdcarnaval!) kunnen zich op deze website aanmelden. De kosten van lidmaatschap zijn 17,50 euro per persoon en per seizoen.

Op tijd aanwezig
Belangrijk is het dat je dinsdag 25 februari op tijd (uiterlijk 10.15 uur) aanwezig bent bij schuttersgebouw Willem Tell (de vertreklocatie). Vanaf 9.45 uur zijn mensen van De Nathalzen aanwezig. Die ochtend worden de laatste voorbereidingen getroffen. Je kunt ervoor kiezen om mee te doen met een gezamenlijke pot. Er wordt dan de hele dag voor een drankje gezorgd.