Seizoen 2015 – 2016 geopend

Seizoen 2015 – 2016 geopend

Nieuws

De Nathalzen is het carnavalsseizoen goed begonnen. Op de Elfde van de Elfde (woensdag 11 november) namen we bij het hofje aan de Hoflaan een vlaggenmast in gebruik en om 20.11 uur werden ons kabinet en jeugdkabinet binnengehaald in onze feestburcht. Daarmee werd het carnavalsseizoen 2015 – 2016 officieel geopend.

Klokslag 19.30 uur begon voor De Nathalzen het nieuwe seizoen. Jubileumprins Henk I gaf aan de Hoflaan een bijzonder cadeau weg aan de inwoners van ons dorp: een vlaggenmast die bij alle feestelijkheden in het dorp en andere belangrijke gebeurtenissen gebruikt kan worden. Jo Tiedink nam de rood-geel-groene carnavalsvlag van De Nathalzen namens de bewoonsters van het hofje in ontvangst. Onder muziek van dweilorkest Loos Alarm werd vervolgens de carnavalsvlag gehesen. Jeugdprins Luc en zijn jeugdadjudant Luuk droegen daar zorg voor.

Aansluitend werd de opening van het seizoen voortgezet in onze vertrouwde feestzaal: schuttersgebouw Willem Tell. De bezoekers werden getrakteerd op koffie en gebak met daarop het logo van de carnavalsvereniging. Onze voorzitter, prins en jeugdprins namen het woord. Bijzonder moment was een korte huldiging van onze raadsleden Marcel Peters en Ronnie van Rheede. Zij zijn beiden elf jaar in functie en werden met een groot applaus bedankt voor hun jarenlange inzet. Onze voorzitter lichtte tot slot het carnavalsprogramma 2015 – 2016 toe.

Wil je niets missen van carnaval bij De Nathalzen in Loo? Kijk dan in onze feestagenda en word lid!