Seizoen begonnen, Loose Avond bijna uitverkocht

Seizoen begonnen, Loose Avond bijna uitverkocht

Nieuws

Het carnavalsseizoen 2018-2019 is officieel begonnen! Op de Elfde van de Elfde (11 november) gaven ons kabinet en jeugdkabinet het startsein met enkele rake confettischoten. De seizoensopening was vooral een gezellig samenzijn met vele leden van de vereniging.

Na de officiële seizoenopening startte ook de kaartverkoop voor de Loose Avond (zaterdag 24 november), zoals onze jaarlijkse pronkzitting heet. Aan het einde van de dag bleek de Loose Avond zo goed als uitverkocht. Er is nog een handjevol kaarten verkrijgbaar voor zowel leden als niet-leden. Mensen die nog een kaartje willen, kunnen een e-mail sturen naar contact@nathalzenloo.nl. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Nieuwe scepter
In zijn openingswoord blikte president René de Kramer van De Nathalzen terug en vooruit op de komende activiteiten. Hij overhandigde ook de nieuwe scepter aan prins Tim. Deze scepter, waarmee onze prins over carnaval vierend Loo regeert, is in de afgelopen maanden gemaakt door de Duivense houtkunstenaar Will Schropp. Er zijn typisch Loose elementen in verwerkt, waaronder het dorpswapen.