Speel mee met WK Pool 2022

Speel mee met WK Pool 2022

Nieuws

Het wereldkampioenschap voetbal in Qatar komt dichterbij. Carnavalsvereniging De Nathalzen maakt het toernooi extra spannend met haar WK Pool 2022. Vanaf nu is het mogelijk om deelnameboekjes te kopen of om online mee te spelen. De prijzenpot is goed gevuld met bijna 500 euro.

Een deelnameboek kost 5 euro (per stuk) en is verkrijgbaar bij functiebekleders van De Nathalzen. Daarnaast is er een verkoopmoment tijdens de Elfde van de Elfde (vrijdag 11 november) in schuttersgebouw Willem Tell. Speel je liever online mee? Ook dat kan! Via deze link kom je bij het digitale deelnameformulier.

Inleveren
De uiterlijke inleverdatum van de deelnameboekjes en -formulieren is zaterdag 19 november (18.00 uur). De inleveradressen zijn: Angeroyen 24 en Loostraat 69 in Loo. De digitale formulieren verstuur je naar nathalzenpool@hotmail.com.

Het deelnamegeld kun je contant voldoen bij onze functiebekleders. Je mag er ook voor kiezen om het geld over te maken op ons bankrekeningnummer: NL56RABO0315431601 (C.V. De Nathalzen -p/a R. Bouwman). Vermeld bij het overmaken je boeknummer of naam die correspondeert met de naam op je deelnameformulier. Het deelnamegeld dat per bank wordt voldaan, dient vóór de inleverdeadline op de rekening te zijn bijgeschreven.

Dagelijkse tussenstand
Na elke wedstrijddag verschijnt er op deze website een tussenstand. Deze tussenstand is te bereiken via een Dropbox. Zo kun je de ontwikkelingen in de stand heel goed volgen. We wensen iedereen een fantastisch wereldkampioenschap voetbal én een leuke WK Pool 2022 toe. Langs deze weg bedanken we je alvast voor je deelname.