Stap in de bus en ga mee ‘on tour’ op carnavalsdinsdag

Stap in de bus en ga mee ‘on tour’ op carnavalsdinsdag

Nieuws

Na Blauwe Maondag (12 februari) zijn de feesten in eigen huis gedaan. Maar dat neemt niet weg dat we nog één keer met z’n allen volop feest gaan vieren. Op carnavalsdinsdag (13 februari) hebben we onze bustoer. Met maximaal drie bussen (175 personen) bezoeken we vier plaatsen in de regio waar nog wél wordt gefeest (route: Velp, Rheden, Westervoort en Oud-Zevenaar).

Leden van De Nathalzen kunnen zich vanaf nu (tot en met vrijdag 2 februari) aanmelden per e-mail (info@nathalzenloo.nl). De kosten bedragen 10 euro per lid (inclusief een broodje). Je kunt het bedrag voldoen op het Gekostumeerd Bal van zaterdag 3 februari (20.30 – 21.00 uur). Alleen degenen die op deze avond daadwerkelijk betalen, komen op de aanmeldlijst voor de bustoer.

Als er nadien nog busplaatsen onbezet zijn, mogen ook niet-leden zich aanmelden. De kosten bedragen voor hen 20 euro per persoon (ook inclusief een broodje). Mensen die willen profiteren van het voordeel van lidmaatschap, kunnen nog voor dit seizoen lid worden van De Nathalzen. Ook dan geldt dat je in de voorrangsgroep zit.

Lidmaatschap
Voor 20 euro per seizoen ben je lid van De Nathalzen. Je hebt vervolgens gratis toegang tot alle carnavalsactiviteiten in Loo en voorrang bij de kaartuitgifte voor de Loose Avond en inschrijving voor de bustoer. De lidmaatschapskaart is een gezinspas. Dat betekent dat je eventuele partner en kinderen (tot 16 jaar) ‘meeliften’ op alle voordelen. Vanaf 16 jaar dien je zelf lid te worden