Streep door carnavalsfeest 2020-2021

Streep door carnavalsfeest 2020-2021

Nieuws

Zoals op zoveel plekken gooit het coronavirus roet in het eten bij De Nathalzen. De vereniging heeft het besluit genomen om de eerstvolgende carnavalsactiviteiten te annuleren. Dat betekent dat in november de Loose Avond niet doorgaat. In januari en februari 2021 zijn er geen Jeugdprinswissel, Gekostumeerd Bal, Jeugdcarnaval, Blauwe Maondag en Bustoer. Hoe jammer en spijtig ook, veiligheid en gezondheid zijn te allen tijde belangrijker.

Als vereniging komen we in de traditionele carnavalstijd, in februari 2021, bij de leden terug. Want we zullen het carnavalsfeest dat we anders zo groots met elkaar vieren, niet helemaal onopgemerkt aan ons voorbij laten gaan. We willen dit wel aandacht geven. De Nathalzen houden tegelijkertijd hoop dat er later in 2021 alsnog een alternatieve activiteit gehouden kan worden. We blijven de situatie monitoren en bekijken wat op een later moment eventueel mogelijk is.

Prinses Edith blijft aan!
Het annuleren van de Loose Avond betekent dat prinses Edith dit najaar niet zal aftreden. Zij en adjudant Willy blijven een jaar langer de scepter zwaaien bij De Nathalzen. Op het moment dat het weer kan, zet ons kabinet de bloemetjes opnieuw buiten! Voor de jeugdafdeling zoeken we naar een passende oplossing. We willen de huidige groep 8 van de Bernadetteschool, waaruit jaarlijks iemand tot jeugdprins(es) wordt verkozen, het plezier van carnaval niet volledig ontnemen. Dit wordt vervolgd.

Pas goed op elkaar en blijf gezond!