Topfeest: Gekostumeerd Bal

Topfeest: Gekostumeerd Bal

Nieuws

De misschien wel allermooiste tijd van het jaar breekt weer aan: carnavalstijd. Zoals ieder jaar trapt De Nathalzen het feest een week vóór het traditionele carnaval af met een grandioos Gekostumeerd Bal. Op zaterdagavond 18 februari kun je het carnavalskostuum voor het eerst aantrekken.

De feestavond begint precies om 20.11 uur met de binnenkomst van prinses Ina en adjudant Rob. Beiden worden begeleid door de Raad van Elf en Senaat van De Nathalzen. Aansluitend treedt Loos Alarm voor ons op en begint de feestavond echt.

Dreamcast
Ditmaal staat Dreamcast op het podium van onze feestzaal. Deze enthousiaste formatie beschikt sinds afgelopen nazomer over een nieuwe frontzangeres. Het repertoire bestaat niet alleen uit echte carnavalskneiters, maar ook uit topveertigmuziek, good old rock, bekende pop en typische discohits. Jullie zijn gewaarschuwd; het wordt een fantastisch feest…

Gratis entree voor leden
De entree voor onze leden is gratis. Niet-leden hebben toegang voor 10 euro per persoon. Er is geen voorverkoop. Jongeren onder de 16 jaar hebben geen toegang tot de feestzaal.

Aanmelden voor bustoer
Tijdens het Gekostumeerd Bal (21.00 uur) start de voorverkoop voor de bustoer op carnavalsdinsdag (28 februari). We gaan die dag met twee bussen naar feesten in de wijde omgeving: Westervoort, Rozendaal, Laag-Soeren en Oud-Zevenaar. Er is plaats voor maximaal 150 mensen. De kosten bedragen 5 euro per persoon (te voldoen op het Gekostumeerd Bal). Dit is inclusief broodjes.