Topweekend voor De Nathalzen

Topweekend voor De Nathalzen

Nieuws

De Nathalzen heeft een onvergetelijk feestweekend achter de rug. Zondag (11 januari) werd Luc Kampschreur gepresenteerd als nieuwe jeugdprins. Een dag eerder, op zaterdag (10 januari), werden Bart Zweers en Harry Hooijman benoemd tot ereleden van De Nathalzen. Bovendien werd voor het eerst in de Loose historie een carnavalsviering in de kerk gehouden.

Het feestweekend stond in het teken van het 55-jarig jubileum van De Nathalzen. Op zaterdag was er eerst een jubileumreceptie. Bijzonder was het woordje van Wim Derksen, de allereerste prins in de geschiedenis van De Nathalzen. Hij was speciaal daarvoor uit het Twentse Borne naar Loo gekomen. Diezelfde middag werden Bart Zweers en Harry Hooijman in het zonnetje gezet voor hun verdiensten voor de vereniging. Samen met Harry Zweers zijn zij nu erelid van De Nathalzen.

 

Op zondag volgden twee andere hoogtepunten. Eerst was er een carnavalsviering in de St. Antonius Abt in Loo. De viering stond in het teken van het thema ‘maskers’. ’s Middags werd het programma voortgezet in de feestzaal. Op de Jeugdprinswissel kwam Luc Kampschreur uit de grote groene fles. Luuk is zijn adjudant, Noa en Femke zijn de hofdames. De leus waaronder het jeugdkabinet regeert in het jubileumjaar: ’55 jaar Nathalzen, dat is top. Wij zetten Loo op zijn kop’.