Verzeker jezelf van een busplaats voor de bustoer

Verzeker jezelf van een busplaats voor de bustoer

Nieuws

De voorinschrijving voor onze bustoer op carnavalsdinsdag (5 maart) loopt als een speer. Inmiddels hebben 100 leden zich aangemeld. Er is plaats voor maximaal 175 personen, dus wees er snel bij om verzekerd te zijn van een plaats in een van de drie bussen. Tijdens de bustoer gaan we langs feestlocaties in de omgeving en na afloop sluiten we het carnaval 2019 af.

Leden van De Nathalzen kunnen zich vanaf nu (tot en met vrijdag 22 februari) aanmelden per e-mail (info@nathalzenloo.nl). De kosten bedragen 5 euro per lid (inclusief een broodje). Je kunt de kosten voldoen op het Gekostumeerd Bal van zaterdag 23 februari (20.30 – 21.00 uur). Alleen degenen die daadwerkelijk betalen komen op de definitieve aanmeldlijst voor de bustoer.

Word lid
Als er nadien nog busplaatsen onbezet zijn, mogen ook niet-leden zich aanmelden (wie het eerst komt wie het eerst maalt). De kosten bedragen voor hen 10 euro per persoon (ook inclusief een broodje). Mensen die ook voorrang willen en tevens willen profiteren van het voordeel van lidmaatschap (gratis entree Loose Avond, Gekostumeerd Bal en Jeugdcarnaval!) kunnen zich op deze website aanmelden. De kosten van lidmaatschap zijn 17,50 euro per seizoen.

Op tijd aanwezig
Belangrijk is het dat je dinsdag 5 maart op tijd (uiterlijk 10.15 uur) aanwezig bent bij schuttersgebouw Willem Tell (de vertreklocatie). Vanaf 9.45 uur zijn mensen van De Nathalzen aanwezig. Die ochtend worden de laatste voorbereidingen getroffen. Je kunt ervoor kiezen om mee te doen met een gezamenlijke pot. Er wordt dan de hele dag voor een drankje gezorgd.