Vier carnaval bij De Nathalzen

Vier carnaval bij De Nathalzen

Nieuws

Met het Gekostumeerd Bal openden we afgelopen zaterdag het Loose carnaval op fantastische wijze. Meer dan vijfhonderd feestvierders waren erbij. Ook de komende dagen is er van alles te beleven in ons dorp. We hopen jullie ook dan weer te zien. 

Carnaval op de Bernadetteschool (1 maart)
Locatie: Bernadetteschool
Het traditionele carnavalsweekend trappen we op vrijdag 1 maart af op de Bernadetteschool. Of beter gezegd: in het Zottenhok, zoals onze basisschool in carnavalstijd heet. Jeugdprins Michael (van Verseveld), jeugdprinses Julia (Berentsen), jeugdadjudant Julan (Risselada) en de hofdames Nille (Schoppers) en Evia (te Witt) gaan voorop in de feestvreugde.

Carnavalsfeest in Thuvine (1 maart)
Locatie: Thuvine
Op vrijdagmiddag 1 maart gaan we samen met De Deurdreiers uit Groessen op bezoek bij Thuvine in Duiven. Daar vieren we carnaval met alle bewoners van het woonzorgcentrum. De feestmiddag begint om 14.30 uur en staat ditmaal in het teken van muziek en dans. Er zijn diverse optredens, onder andere Loos Alarm en Tonny Willems uit Loo, accordeongroep Vierenvijf en koor In Between laten van zich horen. De Groessense dansgarde treedt eveneens op. Iedereen is deze middag welkom.

Jeugdcarnaval (2 maart)
Locatie: schuttersgebouw Willem Tell
Carnaval is een feest voor jong en oud. Op zaterdagmiddag 2 maart komen de jongste feestvierders aan bod tijdens het Jeugdcarnaval (13.11 uur). De middag begint met een kleine optocht door het dorp. Iedereen met versierde wagens, karren en fietsen mag aansluiten. Daarna is het in de zaal feest met muziek van Williams Music Express. Leden en jeugdigen tot 18 jaar hebben gratis entree. Voor niet-leden is de toegang 5 euro (per persoon).

Blauwe Maondag (4 maart)
Locatie: schuttersgebouw Willem Tell
Blauwe Maondag (4 maart) is niet meer weg te denken van de lokale carnavalskalender. De ochtend (9.30 uur) begint met een ontbijt voor alle optochtdeelnemers en andere vroege vogels. Om 11.11 uur schiet de optocht in gang. Inschrijven hiervoor kan nog enkele dagen via deze website. Na afloop van de optocht is er groot feest in onze zaal met deejay en rasentertainer Robert Pouwels. Tevens komen er diverse carnavalsgroepen en dweilorkesten op bezoek. De entree is voor zowel leden als niet-leden gratis.

Bustoer (5 maart)
Vertreklocatie: schuttersgebouw Willem Tell
Zelf hebben we geen activiteiten meer op carnavalsdinsdag (5 maart), maar we vieren wel feest! Met maximaal 175 personen gaan we naar feestgelegenheden in de omgeving. Er is nog maar een handjevol busplaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij als je mee wilt. Aanmelden kan digitaal (contact@nathalzenloo.nl) of tijdens een activiteit van De Nathalzen. De kosten bedragen 5 euro voor leden en 10 euro voor niet-leden (vervoer en broodje).