Vijfde editie Loofest staat voor de deur

Vijfde editie Loofest staat voor de deur

Nieuws

Zin in een onwijs gezellig najaarsfeestje? Dan is het Loofest op zondagmiddag 6 november de place to be. Dit is het oergezellige feest in Oktoberfest-stijl van De Nathalzen en muziekvereniging Excelsior. Kaarten zijn nu digitaal verkrijgbaar.

Bij een feest in Oktoberfest-stijl horen uiteraard lange tafels, pullen bier, lederhosen, dirndls en Duitstalige Stimmungsmusik. Voor dat laatste staan de muzikanten van Spitzenband AlpenpartY garant. Zij komen uit de omgeving van het Duitse Nettetal en hebben de nodige ervaring als het gaat om feestjes bouwen, zo bewijzen video’s die op social media circuleren. De tien topmuzikanten nemen je mee langs de tofste nummers uit de feest charts en maken er samen met jou een fantastisch Alpenspektakel van.

Loofest (15.00 tot 19.00 uur) vindt plaats in schuttersgebouw Willem Tell in Loo. Bij de vier eerdere edities was de zaal telkens uitverkocht. Tijdens de lustrumeditie is dat hopelijk niet anders (update: na één week verkoop is ruim de helft van de kaarten al verkocht). Kaarten zijn ditmaal enkel digitaal verkrijgbaar voor 12 euro per stuk. Houd voor de laatste informatie de Facebook-pagina van Loofest in de gaten.